Vuosi 2013


|
2004 | 2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013

HYVÄÄ JOULUA  JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA! 

Tänä vuonna koimme jälleen huikeita seikkailuja koiranäyttely-rintamalla. Tavoitteenamme oli saada meidän nuorelle apso herralle juniorimuotovalion arvot Balttianmailta ja siinä me onnistuimme hienosti. ”Claus”  Linnanherran Lumitassu on nyt Eestin Latvian Liettuan ja Balttianmaiden juniori muotovalio!! Meidän veteraanimme ” Fido” Nice Choice Somethin Flashy reissasi Balttianmailla Clauksen ja meidän mukana  jo kolmatta kierrostaan, edelleen huikealla menestyksellään. Fido porskutteli näyttelystä toiseen sijoittuen aina hienosti Best In Show Veteran sijoituksille! 


 

19.12. Paljon Onnea Noel & Claus!!

Synttäripäivää viettävät myös muut Linnanherran sisarukset. Paljon Onnea velipoika Rudolf sekä siskolikat Lucia ja Gloria!

 


 

Talvikivaa yhdessä!

 


 

Kesäiset terveiset meiltä! 

10.6.2013 Pärnu, Viro

Minä & rakkaat Lhasa pojat  BALT EE LV LT JCH ” Claus”  Linnanherran Lumitassu  isänsä  C.I.B  NORD BALT FI SE NO EE LV LT RU CH RKFW-07 LVW-08 BALT EE LV LT VCH TLNVW-12 ”Fidon”  Nice Choice Somethin Flashy kanssa.

 

  


 

8.6-9.6. Palanga, Liettua
tuomareina olivat: lauantaina Grita Joneliene, Liettuasta ja sunnuntaina Irina Azen Valko-Venäjältä.

JIPPIAIJEI, me tehtiin se!!  Vietimme helteisen sekä menestyksekkään viikonlopun näyttelyiden merkeissä tällä kertaa Liettuassa. Kotiin tuomisina meillä oli Fidon Nice Choice Somethin Flashy  VSP PU1 & PU3 sekä 2xROP VETERAANI sijoitukset. Fido sijoittui upeasti myös ryhmäkehissä ollen BEST IN SHOW 2 & BEST IN SHOW3 VETERAANI!!! Fidon poika Claus Linnanherran Lumitassu menestyi myös hienosti ollen 2x PU2  sekä toisena näyttelypäivänä Claus oli myös paras juniori uros saaden viimeisen tarvitsemansa juniori SERTIN ja tullen näin LIETTUAN sekä BALTTIANMAIDEN JUNIORI MUOTOVALIOKSI!!!!  

Näihin tunnelmiin ja mahtaviin tuloksiin on leppoisa päättää näyttelykiertueemme tältä vuodelta. Tavoitteemme tällä erää saavutettu, nyt touhuillaan ihan muita touhuja!!


 

19.5. Tallinna, Eesti
tuomari: Zofia Konderla, Puola

Tällä kertaa matkamme kohteena oli Tallinna, jossa vietimme kivan viikonlopun. Claus Linnanherran Lumitassu oli PU3 kera juniori sertin ja on nyt tuore Eestin Juniori muotovalio!!  


 Nautimme ihanista talvisäistä ja yhteisistä järven jää lenkeistä apsojemme kanssa.
 

23.3. Narva, Eesti 

Meillä oli jälleen kiva ja menestyksekäs näyttelypäivä Narvassa, Eestissä.

Meidän veteraanimme Fido oli PU3 ROP Veteraani ja myöhemmin BEST IN SHOW 4 VETERAANI!!

Fiona oli PN3 kera SERTIN. Fiona on nyt myös Eestin & Balttian maiden muotovalio!! Kiitos tuomarit Vladimir Javorcik, Slovakia ja Monika Blaha, Itävalta. 

24.2. Panevezys, Liettua

Tällä kertaa suuntasimme näyttelyn merkeissä viikonlopun viettoon Liettuaan.

Meidän veteraani-poikamme Fido oli jälleen ROP VETERAANI ja pokkasi komeasti näyttelyn kauneimman veteraanin paikan ollen BEST IN SHOW VETERAANI!!!!

tuomareina: Galina Strelkova, Valko-Venäjältä ja Audrone Babianskiene, Liettuasta


 

RUDOLF Linnanherran Kuuraparta sijoittui hienosti kolmannelle sijalle Vuoden 2012 Lhasa apso pentu kilpailussa. Lämpimästi Onnitellen Rudolf & Heidi. Hienosti tehty!
 

Ystävät

On ilo nauttia ihanasta talvesta. Kaikki Lhasa apsomme rakastavat lunta, lumipalloja ja lenkkeilyhetkiämme runsas lumisessa maastossa.

 

14.2.2013 Hyvää Ystävänpäivää

 

9.2. Fidon syntymäpäivä

Paljon Onnea ja mukavia eläkepäiviä meidän rakkaalle veteraanille!

Meille on kertynyt lukuisia muistoja tämän hienon apsoherran kanssa. Fido on ensimmäinen koirani, jonka kanssa aloitin agilityn ja näyttelyharrastamisen. Tällä hetkellä Fido nauttii ja puuhastelee Fionan ja kahden poikansa Clauksen sekä Noelin seurassa. 

31.1. Fionan syntymäpäivä

HYVÄÄ SYNTYMÄPAIVÄÄ RAKKAALLE FIONALLE!

Neljä vuotta sitten syntyi tämä ihastuttava apsotyttönen. Matkaamme on mahtunut paljon. Ensimmäisten pentujen syntymä, näyttelyharrastuksen tuomat reissut sekä ilon nauttia vauhdikkaista hetkistä agilityn parissa.


 

26.1. Ogre

tuomari: Brigita Vitolina, Valko-Venäjä

Vuoden ensimmäisen näyttelyreissumme teimme Latviaan. Mukanamme tällä kertaa FIDO Nice Choice Somethin Flashy & CLAUS Linnanherran Lumitassu. Clauksen sijoitus oli hienosti PU2 kera kolmannen juniori sertin. Claus on nyt tuore LATVIAN JUNIORI MUOTOVALIO!!

Fidon sijoitus oli PU3 sekä ROP VETERAANI kera veteraani sertin. Päivämme kruunasi Fidon BEST IN SHOW3 VETERAANI sijoitus. Kerrassaan hieno reissu, olen niin onnellinen ja ylpeä näistä pojista.

kuva: Kristine Jelevica